rullegardiner

Rullegardiner 

 

stilfuldt, enkelt & diskret

 

Med Luxaflex rullegardiner kan du designe dit helt eget rullegardin fra start til slut.
Farver på beslag, kædetræk, underlister og meget andet.
Skal det være diskret, eller farverigt og iøjnefaldende har du nu
alle muligheder hos NH Gardiner for at få det som du vil have det.

 

Som mørklægningsgardiner i soveværelset eller som let solafskærmning i køkkenet eller i stuen.

Rullegardiner fra Luxaflex fås med Powerview –
NH Gardiner er ekspert i Powerview.

Læs mere her.

rullegardiner

Rullegardiner

Er du på udkig efter en stilfuld, enkel og diskret gardinløsning til dit hjem? Så kan et rullegardin være det ideelle valg.

Der er mange fordele ved at bruge rullegardiner i sin indretning. Rullegardiner passer perfekt ind i det klassiske nordiske hjem, og gardinerne byder desuden på en række praktiske og funktionelle egenskaber. Endvidere fylder de ganske lidt i rummet, hvilket især er en fordel, hvis man bor småt.

Hos NH Gardiner giver vi dig mulighed for at designe dit eget rullegardin, med alt hvad det indebærer af spændende valgmuligheder. Du er eksempelvis selv herre over, hvilken afslutning gardinerne skal have, om de skal være med eller uden mørklægning m.v.

Vi er eksperter i rullegardiner

Hos NH Gardiner har vi over 10 års erfaring inden for vores felt. De mange års erfaring har givet os stor ekspertise, og den ekspertise kommer vores kunder til gode. Vi er bl.a. eksperter i rullegardiner, og vi ved derfor, hvilke fordele og ulemper der er ved denne gardintype. Vores ekspertise og erfaring gør desuden, at vi har gode forudsætninger for at hjælpe dig med at finde de rette rullegardiner til netop dit hjem.

Hvad gør rullegardiner til en god løsning? Hvad koster rullegardiner? Hvilke rullegardiner passer bedst til et soveværelse? Du kan få besvaret disse og mange andre spørgsmål ved at kontakte os. 

Luxaflex rullegardiner er et sikkert valg

Luxaflex rullegardiner, som vi tilbyder, kan skræddersys fra ende til anden. Dermed kan du få netop de rullegardiner til dit hjem, som du drømmer om. Du kan f.eks. helt selv bestemme farver på kædetræk, underlister, beslag og meget andet. Således får du nogle rullegardiner, der harmonerer med din øvrige indretning.

Luxaflex rullegardiner er skræddersyede og specialfremstillede gardiner af høj kvalitet. Disse gardiner kan laves til stort set alle typer af vinduer, så denne løsning vil sandsynligvis også kunne dække dine behov. Der er f.eks. mulighed for at få rullegardiner til skråvinduer fra Luxaflex.

Luxaflex rullegardiner byder endvidere på nogle yderst smarte og moderne betjeningsmuligheder. Du kan typisk betjene gardinerne på to forskellige måder – ved at trække i kædetrækket eller ved at anvende fjernbetjeningen.

Har du altid drømt om at kunne betjene dine gardiner med en fjernbetjening? Så har du chancen nu.

Rullegardiner med og uden mørklægning

Skal dine nye rullegardiner byde på mørklægning eller ej?

Det afhænger af, hvor rullegardinerne skal bruges, og hvad du foretrækker.

Rullegardiner med mørklægning er særligt egnet til soveværelser, børneværelser og gæsteværelser, hvor det er rart at kunne lukke al udefrakommende lys ude.

I andre rum i hjemmet, eksempelvis i køkkenet og stuen, er behovet for at lukke al lys ude mindre, og derfor er det som udgangspunkt ikke nødvendigt at få monteret mørklægningsrullegardiner her.

Hvad end dine rullegardiner skal have mørklægning eller ej, så kan vi levere varen.

Skræddersy dine nye rullegardiner

Som vi allerede har teaset lidt for på denne underside, så har du mulighed for at skræddersy dine nye rullegardiner, når du vælger NH Gardiner som din leverandør.

Vi forhandler rullegardiner på mål, så vi kan være behjælpelige, hvad end det er rullegardiner til smalle, høje eller skrå vinduer, du er på udkig efter.

Prisen for de skræddersyede rullegardiner afhænger bl.a. af løsning, materialer, størrelse og produktvalg.

Vi står gerne for opmålingen til og monteringen af dine rullegardiner

Det er rigtig ærgerligt at modtage nogle rullegardiner, der enten er for små eller for store, fordi man har målt forkert op. Denne bekymring skåner vi dig dog for hos NH Gardiner – vi står nemlig for opmålingen, og dermed tager vi ansvaret på vores skuldre. Når vi lægger vej fordi dig og dit hjem med vores gardinbus, så tager vi et målebånd med under armen, så vi kan få klarlagt målene med det samme.

Vi står ligeledes gerne for monteringen af dine nye rullegardiner. Sørg blot for at fjerne ting foran vinduer, vinduespartier og vindueskarme, inden vi kommer, så det er lettere at foretage monteringen.

Få besøg af vores gardinbus

Vil du gerne opleve vores mange flotte og funktionelle rullegardiner i dit eget hjem? Så har du chancen nu. Du skal blot bestille gardinbussen via vores website eller pr. telefon. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid.

Vi kører på hele Sjælland, og vi servicerer både private og erhverv. Samtidig med at vi besøger dig, står vi til rådighed med al den vejledning og sparring, som du måtte have brug for.

Få et uforpligtende tilbud på rullegardiner til dit hjem

Det er både gratis og helt uden risiko at indhente et tilbud på rullegardiner fra NH Gardiner. Er du derfor på udkig efter billige rullegardiner, der matcher dine krav i forhold til funktionalitet, design og kvalitet, så tøv ikke med at række ud til os. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigt, så din drøm om smukke rullegardiner snart kan gå i opfyldelse.