Velour
gardinbus
Plissegardin

Stofgardiner

Bestil gardinbussen og se prøverne i det rigtige miljø – hos dig! 

Bestil Gardinbus i formularen ovenfor

Solafskærmning

NH Gardiner tilbyder alle former for solafskærmning, bestil gardinbussen og se hvad vi kan tilbyde!

Bestil Gardinbus i formularen ovenfor
Instagram has returned invalid data.

Gardinbus

Er du på udkig efter nye gardiner til hjemmet, så få besøg af vores gardinbus og bliv klogere på mulighederne. Du kan forvente at få besøg af en erfaren og passioneret gardinekspert, der ikke blot kan præsentere dig for forskellige gardinløsninger og vejlede dig, men som også kan tage hånd om den vigtige opmåling i forbindelse med besøget.

Hos NH Gardiner har vi ingen fysisk butik. Til gengæld har vi vores gardinbus, hvilket betyder, at du vil kunne opleve vores udvalg af gardiner og solafskærmning i trygge omgivelser. Det er en mulighed, som rigtig mange af vores kunder har valgt at benytte sig af gennem tiden – med stor tilfredshed vel at mærke.

Gardinbussen er kun én booking væk

Via denne underside kan du med få klik bestille gardinbussen. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular med navn, e-mailadresse, adresse m.v. Kort tid efter vil du blive kontaktet af en af vores dygtige konsulenter, der sammen med dig vil finde et passende tidspunkt til et besøg. Det er helt uforpligtende at få besøg af gardinbussen.

I forbindelse med besøget har du rig mulighed for at se og opleve forskellige gardiner, og du vil kunne stille spørgsmål til vores gardinekspert. Når vi er ude ved dig, sørger vi endvidere for at lave en gratis opmåling, så du nemt kan afgive en ordre, når du har besluttet dig for, hvilke gardinløsninger du vil foretrække.

Skal vi også kigge forbi dig med vores gardinbus, så book et besøg i dag. 

Tre gode grunde til at gøre brug af vores rullende gardinservice

Rullende gardinservice – i form af vores gardinbus – er et tilbud, som mange af vores kunder viser stor interesse og begejstring for. Den store begejstring kommer sig naturligvis af, at der er mange gode grunde til at gøre brug af rullende gardinservice. Mere om dette nedenfor.

Gode grunde til at bestille gardinbussen:

  • Du kan få en fornemmelse af de forskellige gardinløsninger i samspil med dit hjem – Vi har gjort meget ud af at introducere dig for vores forskellige gardinløsninger via vores hjemmeside. Du har dog desværre ikke mulighed for at stå med stofprøverne i hånden, medmindre du bestiller et besøg af gardinbussen. Vi medbringer vores gardinkollektion, så du kan opleve de forskellige gardinløsninger i samspil med dit hjem. Dette giver dig bedre forudsætninger for at træffe det helt rigtige valg.
  • En personlig gardinkonsulent står til din rådighed – Ved at bestille gardinbussen slipper du for at skulle kæmpe om gardinkonsulentens opmærksomhed. Konsulenten har nemlig fuld fokus på dig og dine præferencer.
  • Du slipper for at håndtere opmålingen selv – Har du ikke erfaring med at måle op til gardiner, eller ønsker du af andre grunde at slippe for dette arbejde, så lad os klare den del, når vi lægger vej forbi dig med vores gardinbus.

Her kører vores gardinbus

Gardinbussen kører ikke kun i Ringsted, hvor vi har base, men også i Slagelse, Næstved, Roskilde, København og resten af Sjælland. Tøv derfor ikke med at booke et besøg, hvis du bor på Sjælland og er på udkig efter nye gardiner til hele eller dele af hjemmet.